BÚVÁR BLOG

Infinite Liquid 2022 - teljesfilm

Infinite Liquid 2022 - teljesfilm

Stratis Kas legújabb filmje görögországi víz alatti barlangokat és merüléseket mutat be.

A napokban mutatták be az interneten egy rendkívül érdekes filmet, az Infinite Liquid 2022-t, amely víz alatti görögországi barlangokról és a bennük való merüléskről készült.

Az Infinite Liquid 2022 filmrendezője a búvárközösségben jól ismert Stratis Kas. Tapasztalt technikai búvár, felfedező, filmes és búvárközösség által jól fogadott Close Calls című könyv szerzője (Könyvajánló - Stratis Kas: Close Calls). Sok órányi görögországi utazás és búvárkodás során Stratis nagyszerű anyagokat gyűjtött össze, amelyeket felhasznált egy 24 perces film elkészítéséhez.

A produkció tele van csodálatos víz alatti felvételekkel, de ez még nem minden. A szerző a tágabb kontextusra is gondot fordított, ezért rengeteg információt kapunk a görög barlangokról. Felszínről készült felvételek és a forgatáson részt vevő emberek megjegyzései fűszerezik a filmet. Az egész nagyon jó képet alkotot Görögországi barlangi búvárkodásról, amit mindenképpen érdemes megnézni.

A szerzőről

Stratis Kas profi, díjnyertes fotós és filmes. Fényképeit számtalanszor publikálták olyan rangos magazinokban, mint a Vogue (Olaszország, Oroszország, Görögország) és a GQ (Egyesült Királyság). Művészként londoni, New York-i és párizsi galériákban és kiállításokon szerepelt. Olyan márkákkal is együttműködött, mint a Fendi, a Christian Dior és a Levi's.

2016 óta egy barlangfilmesekből álló csapatot, a Top2bottomot vezeti, akik kalandfilmek készítésére szakosodtak. 2017-ben elkészült első filmje, az „Amphitrite”, amely a 2018-as Short to the Point filmfesztiválon döntős helyet kapott.

A projekt az XDEEP Exploration Support Program támogatásával valósult meg.

forrás: https://stratiskas.com/infinite_liquid/

 

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
Kapcsolat velünk+36 70 3704686
Adatkezelés | ÁSZF | Rólunk

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?