BÚVÁR BLOG

Könyvajánló - Stratis Kas: Close Calls

Gondolkodásra készettő búvár esetek gyűjteménye a búvárkodás különböző speciális területeinek legjobbjaitól.

Ha ők hibáztak, akkor te is fogsz

Mint az élet más területén a búvárkodásban is vannak kiemelkedő egyéniségek akik elhivatottságukról, tehetségükről, szenvedélyükről ismertek. Ezek az emberek azok akik másokat is inspirálnak, motiválnak. Ők azok akiket sokan követnek mint példakép, utaznak el külföldre csak, hogy találkozhassanak velük és ők azok akiket utánzunk vagy próbálunk utolérni amikor időt és pénzt áldozunk a búvárkodásra. 

Tévedhetetlennek tűnhetnek, de nem azok

A futballal vagy más népszerű sporttal ellentétben a búvárkodás privát tevékenység. Távoli helyeken víz alatt történik és ritkán hallunk róla említést. E titoktartás miatt mi, átlag búvárok, ritkán értesülünk a soha kudarcot nem valló példaképeink hibáiról, tévedéseiről. 
Ebben a gyűjteményben felnyitjuk a búvárkodás pandoradobozát. Tévesen kiszámított vagy túlságosan magabiztos dekompressziós tervek, alapvető hibák vagy egyszerű emberi érzelmek - mint például a félelem - melyekről azt gondoljuk, hogy ezeknek a nagyszerű búvroknak soha nem volt bennük részük. 

Ezzel a könyvvel áthidaljuk a szakadékot köztünk és a tökéletesnek hitt példaképeink között.

Ne érts félre.
Ők szinte mindig hibátlanok és többségük 100%-ig hibátlan volt azóta a történet óta, amelyet megosztanak velünk a könyvben. Megnyílnak nekünk, hogy ugyanerre ösztönözzenek minket is. Félretéve a félelmeiket és újra példát mutatva megosztják velünk történeteiket, hogy ezzel is elősegítsék a csodálatos vízalatti világban való létezés biztonságát.

Közéteszik a problémákat, felderítik a hibákat, változtatnak a hozzáállásukon, fejlődnek csak azért, hogy velünk együtt megpróbálják elérni a 100%-os biztonságos búvárkodás álmát.

 

Angol nyelvű!

Megvásárolható: https://www.amazon.com/s?i=stripbooks&rh=p_27%3AStratis+S+Kas&s=relevancerank&text=Stratis+S+Kas&ref=dp_byline_sr_book_1

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?