Búvár GYIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyi ideig érvényes a búvárigazolványom?

Az általános szintű búvárigazolványok mint Nyíltvízi búvár (OWD), Haladó nyíltvízi búvár (AOWD), Mentőbúvár (Rescue Diver) vagy a Mesterbúvár (Master Diver) érvényessége soha nem jár le. Azonban ha valaki hosszabb időt hagy ki a búvárkodásban, akkor mindenképpen érdemes egy ismeretfrissítésre felkeresnie az oktatóját.

Hogyan tanulhatok meg búvárkodni?

Ha szeretnél te is a búvár közösség tagjává válni akkor az egyetlen mód, ha búvártanfolyamot végzel. A búvártanfolyamon minden olyan elméleti és gyakorlati ismeretet megtanulsz ami a biztonságos és élvezetes búvárkodáshoz szükséges.
Előzd meg a barátaidat és jeletkezz még ma kezdő búvártanfolyamunkra itt.

Más búvárszervezetnél van már végzettségem, de most nálatok szeretném tovább képezni magam. Van rá mód?

Természetesen!
Nagyszerü, hogy tovább szeretnéd képezni magad a búvárkodás terén. A más búvárszervezeteknél elvégzett tanfooyamaidat ellenőrzés után beszoktuk számítani és így nincs akadálya, hogy nálunk fejleszd a tudásod, gyakorlatod.

Pár évet kihagytam a búvárkodásban de most szeretném újra csinálni, mit tegyek?

Ahhoz, hogy a búvárkodást kihagyás után újból biztonságosan és élvezetesen művelhesd javasoljuk, hogy frissítsd fel a tudásodat!
Ezt megteheted úgyis, hogy átnézed a tananyagokat, de még jobb megoldás ha részt veszel nálunk egy ismeretfelújító képzésen. Ez garancia arra, hogy semmilyen fontos dolog nem marad ki az ismétlésből!
Ha van saját felszerelésed, akkor mindenképpen ellenőrizd vagy ami még jobb, szakszervizzel ellenőriztesd az állapotát. Ha régi, lehet, hogy szükség lesz néhány új darabra.
Keress minket és jelezd, hogy szeretnél gyakorolni. Ezt a mi felügyeletünk alatt megteheted uszodában de akár nyíltvízen is természetesen.

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?