Nyíltvízi búvártanfolyam
Kiemelt

Nyíltvízi búvártanfolyam - OWD

Felnőtteknek ez a tanfolyam a belépő a búvárkodás világába. Búvár alapismeretek, uszodai gyakorlatok és nyíltvizi merülések után leszel gyakorlott önálló búvár.

Az alapfokú búvártanfolyam (OWD - Open Water Diver) elvégzésével megismerkedsz a búvárkodás alapjaival, ismereteket kapsz a búvárkodás során jelentkező egészségügyi-, fizikai hatásokkal kapcsolatban. Megismered a búvárkodás során használt felszereléseket és gyakorlod használatukat.

A búvártanfolyam nyíltvizi merülései során pedig alkalmazod és gyakorlod az elméleti és uszodai ismereteket és igazi búvárrá válsz.
A búvártanfolyam elvégzése után a világ összes merülőhelyén szívesen látott búvár leszel.

TANULJ ONLINE

A tanfolyam elméleti részét saját időbeosztásod szerint otthonról, internetkapcsolat és számítógép segítségével végezheted el. Az anyagot képek és videók teszik közéthetőbbé, valamint hozzáférsz majd a fejezetekhez tartozó önelleörző tesztekhez is a megfelelő felkészülés érdekében. 

SZEMÉLYES OKTATÁS

Hangsúlyt fektetünk a résztvevők búvárképességeinek fejlesztésére, a feladatok gyakorlására ezért a tanfolyam vízes részeinél maximum két fős párokban történik az oktatás

AKÁR EGY HÉT ALATT

Az alapok elsajátítása nem bonyolult feladat és nem is tart sokáig. Ideális esetben ez akár egy hét leforgása alatt is elvégezhető, de ha nem rendelkezel ennyi egybefüggő idővel az sem baj, mert a búvártanfolyam részletekben (elmélet, uszoda, nyíltvíz) is elvégezhető.

JELENTKEZÉS FELTÉTELEI

Betöltött 14. életkor (14 év alattiak gyermekbúvár tanfolyamra jelentkezhetnek)
Egészségügyi alkalmasság
Biztos úszástudás, vízbiztonság

Búvártárs akció

Jelentős kedvezménnyel végezheted el a tanfolyamot, ha nem egyedül jössz!

Bizonytalan vagy?

Gyere el élménymerülésünkre és máris megtudhatsz és kipróbálhatsz mindent

Alap csomag

159000 Ft
 • + online elméleti képzés
 • + elméleti vizsga
 • + uszodai képzés
 • - nyílt vízi merülések

Normál csomag

199000 Ft
 • + online elméleti képzés
 • + elméleti vizsga
 • + uszodai képzés
 • + nyílt vízi merülések Neufelden

Extra csomag

235000 Ft
 • + online és személyes elméleti képzés
 • + elméleti vizsga
 • + uszodai képzés
 • + nyílt vízi merülések Neufelden
 • + NITROX tanfolyam

buvarkartya

NYÍLTVÍZI MERÜLÉSEK

A tanfolyam nyíltvízi merülés részét több külső helyszínen is végezzük a résztvevővel való egyeztetés alapján (Neufeldi-tó, Ausztria, Horvátország, Egyiptom) ezért a választott csomag nem minden esetben (alap csomag) tartalmazza a nyíltvizi merülések költségeit (utazás, belépődíjak, felszerelés bérlet).

NEMZETKÖZI BÚVÁRKÁRTYA

A tanfolyam elvégzésekor külön regisztrációs díj ellenében kapod meg az arcképes, regisztrált nemzetközi búvárkártyádat, mellyel a világ bármelyik pontján szívesen látott búvár leszel. 

NITROX TANFOLYAM

A Nitrox tanfolyam egy olyan búvár specialitás tanfolyam (beépítve az Extra csomagba), amely megtanítja a búvárokat, hogyan kell merülni oxigénnel dúsított levegővel, más néven nitrox vagy EANx gázkeverékkel. A Nitrox kevesebb nitrogént és több oxigént tartalmaz, mint a normál levegő, ami azt jelenti, hogy kevesebb nitrogén belélegzése lehetővé teszi a hosszabb merüléseket és rövidebb felszíni időket. A tanfolyam olyan témákat fed le, mint például az nitrox analizátor használata, a búvárkomputer beállítása nitrox merülésre és természetesen teljes ismeret anyagot ad a biztonságos nitrox-os merülésekhez.

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?