általános szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ”ÁSZF”) a Diving Sopron búvárklub (a továbbiakban: „Szolgáltató” ) által a www.diving-sopron.hu domain néven elérhető weboldalon (a továbbiakban: „Weboldal”) keresztül történő ajándékutalvány irányadó általános szerződési feltételeket, és ennek keretében a vásárló (a továbbiakban: „Vásárló”) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Vásárló a továbbiakban együtt: „Felek”). Az ajándékutalvány megvételével a Vásárló kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et megértette, a benne foglaltakat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte
1.1. Szolgáltató a Weboldalon kizárólag a saját szolgáltatásait értékesíti.

A Szolgáltató Diving Sopron búvárklub adatai:
Üzemeltetője/tulajdonosa Vass Balázs Egyéni Vállalkozó
Nyilvántartási szám: 4693717
Adószám: 47152078-1-28
Levelezési cím: 9422 Harka, Alpesi utca 48/A
Telefon: +36 70 3704686

1.2. A jelen ÁSZF a szerződéskötéssel kapcsolatban teljes körűen szabályozza a Szolgáltató és a Vásárló jogait és kötelezettségeit.
1.3. A Szolgáltató és a Vásárló közötti ajándékutalványra vonatkozó szerződés határozott időre jön létre, időtartama az ajándékutalvány érvényességének vagy felhasználásának (a kettő közül a korábbi időpontig) időpontjáig tart.

2. Ajándékutalványról szóló információk
2.1. Az ajándékutalványokkal kapcsolódó részletes információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken.
2.2. Amennyiben a Weboldalon a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves árra, a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron értékesíteni, hanem felajánlhatja a helyes áron történő értékesítést, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.
2.3. A megvásárolt ajándékutalványok a feltüntetett lejárati napig használhatóak fel.

3. Ajándékutalvány átvétele
Az ajándékutalványok átvételére elektronikus levél formájában van lehetőség.
Az ajándékutalványok A4 formátumú PDF fájlban kerülnek átadásra.

4. Elállási/felmondási jog
4.1. A Vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (ll.26.) kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) szerint 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Ajándékutalvány vásárlása esetén az elállási határidő az utalvány Vásárló vagy a Vásárló által megjelölt, fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított 14 nap elteltével jár le. Ha a Vásárló az elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a Szolgáltatóhoz (például postán, elektronikus úton küldött levél útján) a lent megadott elérhetőségek egyikére.
A Vásárló határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
4.2. Ha a Vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, kivéve az esetleges szállítási költségeket. Pénzvisszatérítés csak és kizárólag a vásárló által megadott számlaszámra történő banki utalással történik.
4.7. A Vásárló nem gyakorolhatja elállási/felmondási jogát a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szolgáltató a teljesítést a Vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Vásárló tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti. Ilyen esetnek minősül, ha a Vásárló az elállásra/felmondásra nyitva álló határidőn belül a jegyet felhasználja.

5. Jótállás
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, illetve a jelen ÁSZF értelmében a Szolgáltató által értékesített ajándékutalványokra jótállási kötelezettség nem vonatkozik.

6. Adatvédelem
A Szolgáltató a birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli és azokat kizárólag a weboldalon található Adatkezelési tájékoztatóban írtak szerint használja fel. Adatainak kezelésekor a mindenkor érvényben lévő adatvédelmi jogszabályokat tartjuk szem előtt. A Szolgáltató részletes Adatkezelési tájékoztatóját megtalálja weboldalunkon.

7. Ügyfélszolgálat, panaszkezelés
7.1. Esetlegesen felmerülő panasz esetén a panasz a Szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetőségeire küldhető postai levél vagy e-mail formájában. A Szolgáltató a panaszt 30 napon belül kivizsgálja és megválaszolja. 
A Szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:
Vass Balázs Egyéni Vállalkozó
postai cím : 9422 Harka, Alpesi utca 48/a
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 70 3704686

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?