általános szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ”ÁSZF”) a Diving Sopron búvárklub (a továbbiakban: „Szolgáltató” ) által a www.diving-sopron.hu domain néven elérhető weboldalon (a továbbiakban: „Weboldal”) keresztül történő ajándékutalvány irányadó általános szerződési feltételeket, és ennek keretében a vásárló (a továbbiakban: „Vásárló”) jogait és kötelezettségeit tartalmazza (Szolgáltató és Vásárló a továbbiakban együtt: „Felek”). Az ajándékutalvány megvételével a Vásárló kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et megértette, a benne foglaltakat elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte
1.1. Szolgáltató a Weboldalon kizárólag a saját szolgáltatásait értékesíti.

A Szolgáltató Diving Sopron búvárklub adatai:
Üzemeltetője/tulajdonosa Vass Balázs Egyéni Vállalkozó
Nyilvántartási szám: 4693717
Adószám: 47152078-1-28
Levelezési cím: 9422 Harka, Alpesi utca 48/A
Telefon: +36 70 3704686

1.2. A jelen ÁSZF a szerződéskötéssel kapcsolatban teljes körűen szabályozza a Szolgáltató és a Vásárló jogait és kötelezettségeit.
1.3. A Szolgáltató és a Vásárló közötti ajándékutalványra vonatkozó szerződés határozott időre jön létre, időtartama az ajándékutalvány érvényességének vagy felhasználásának (a kettő közül a korábbi időpontig) időpontjáig tart.

2. Ajándékutalványról szóló információk
2.1. Az ajándékutalványokkal kapcsolódó részletes információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken.
2.2. Amennyiben a Weboldalon a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül feltüntetésre, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves árra, a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron értékesíteni, hanem felajánlhatja a helyes áron történő értékesítést, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.
2.3. A megvásárolt ajándékutalványok a feltüntetett lejárati napig használhatóak fel.

3. Ajándékutalvány átvétele
Az ajándékutalványok átvételére elektronikus levél formájában van lehetőség.
Az ajándékutalványok A4 formátumú PDF fájlban kerülnek átadásra.

4. Elállási/felmondási jog
4.1. A Vásárló a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (ll.26.) kormányrendelet (továbbiakban: Korm. rendelet) szerint 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől. Ajándékutalvány vásárlása esetén az elállási határidő az utalvány Vásárló vagy a Vásárló által megjelölt, fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított 14 nap elteltével jár le. Ha a Vásárló az elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni a Szolgáltatóhoz (például postán, elektronikus úton küldött levél útján) a lent megadott elérhetőségek egyikére.
A Vásárló határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
4.2. Ha a Vásárló eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Vásárló által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, kivéve az esetleges szállítási költségeket. Pénzvisszatérítés csak és kizárólag a vásárló által megadott számlaszámra történő banki utalással történik.
4.7. A Vásárló nem gyakorolhatja elállási/felmondási jogát a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a Szolgáltató a teljesítést a Vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a Vásárló tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti. Ilyen esetnek minősül, ha a Vásárló az elállásra/felmondásra nyitva álló határidőn belül a jegyet felhasználja.

5. Jótállás
Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, illetve a jelen ÁSZF értelmében a Szolgáltató által értékesített ajándékutalványokra jótállási kötelezettség nem vonatkozik.

6. Adatvédelem
A Szolgáltató a birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan kezeli és azokat kizárólag a weboldalon található Adatkezelési tájékoztatóban írtak szerint használja fel. Adatainak kezelésekor a mindenkor érvényben lévő adatvédelmi jogszabályokat tartjuk szem előtt. A Szolgáltató részletes Adatkezelési tájékoztatóját megtalálja weboldalunkon.

7. Ügyfélszolgálat, panaszkezelés
7.1. Esetlegesen felmerülő panasz esetén a panasz a Szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetőségeire küldhető postai levél vagy e-mail formájában. A Szolgáltató a panaszt 30 napon belül kivizsgálja és megválaszolja. 
A Szolgáltató ügyfélszolgálatának elérhetősége:
Vass Balázs Egyéni Vállalkozó
postai cím : 9422 Harka, Alpesi utca 48/a
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: +36 70 3704686

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
info@diving-sopron.hu+36 70 3704686

Adatkezelés | ÁSZF | Impresszum

explorer

Vélemények

Gábor Bognár Nagy
Professionelle Tauchschule mit coolen Lehrer, top equipment, tolle guides gute Preise für Tauchkurse sowie fun dives.
Norbert Knábel
Gyors, időben rugalmas elméleti és gyakorlati búvárképzés Profi oktatóval. A bázis könnyen megközelíthető és ...
Nikoletta Farkas
Március 17-én volt a férjem élmény merülésen. Most ott tartunk, hogy az egész család szeretne merülni ... ...
Anikó Szekó
Tényleg élmény volt az élménymerülés. Profi szervezés, türelmes segítőkész oktatóval. Ajánlom mindenkinek aki ...
Gyula Bali
Nagyon jól éreztem magam! A következő: Neufeld (Translated by Google) I felt very well! The following is Neufeld
Csilla Szabó
Nagyon profi szervezés. A biztonságèrzet maximális. Mindig jó a csapat ès remek a hangulat! :) Bárkinek bármilyen fenntartása van ...
Tamás Török
Minden szuper, várjuk a folytatást :) (Translated by Google) Everything is super, waiting for the resume :)
Boraszat Orokos
Legyen egy ajándék 🎁 de lehet egy új kezdett. Jól szervezett csapat .Egy felejthetetlen élmény akár bakancslistádon egy pipa ki ...
Beáta Kremser
Remek élmény :) (Translated by Google) Great experience :)
Zoltán Papp
Nagyon jó élmény volt, csak ajánlani tudom az élménymerülést :) (Translated by Google) It was a very good experience, I can ...
Balázs Vass
Szerintem szuper hely ;) (Translated by Google) I think super place;)