BÚVÁR BLOG

A búvár és a sellő

A búvár és a sellő

Videósok, operatőrök, iparibúvárok és szabadtüdős búvárok csapata egyesítette tehetségét, hogy lenyűgöző fotó- és filmfelvételeket hozzon létre a Búvár és a sellő című filmben.

A film bemutatja egy antik nehézbúvár és egy elbűvölő sellő első találkozását.

Justin Lutsky víz alatti filmes, Hannah Fraser hivatásos sellő és szabadtüdősbúvár, Josh Myers iparibúvár és Brett Stanley fotós csillapíthatatlan késztetést vonzott össze, hogy életre keltsék a klasszikus művészeti képeket nehéz antik búvárfelszerelésben búvárokról és egzotikus sellőkről. A múltban mindig CGI-n keresztül tették – ezt a találkozást a való életben akarták újrateremteni. És nem valami statikus stúdiókörnyezetben, hanem a tengerfenéken Kalifornia mellett!

Az eredmény a lenyűgöző The Diver and the Mermaid. Brett így nyilatkozott: „Mi lehetne jobb módja annak, hogy felkeltse a gyermek kíváncsiságát és ösztönözze a közösség támogatását a tengeri élet iránt, mint egy igazán egyedi víz alatti művészet létrehozása? Szerettünk volna megemlékezni a történelem bátor búvárairól, és csodákra és kíváncsiságra inspirálni a jövőt.”

A búvár és a sellő megalkotása

Két hónap intenzív munkába, kellékek létrehozásába, logisztikai tervezésbe és csapatépítésbe telt, mire elkészítették ezeket a lenyűgöző állóképeket és videófelvételeket. És az összes kihívást jelentő körülmény ellenére a csapatnak sikerült igazán hihetetlen képeket készítenie, amelyek az új technológia segítségével a régi világ fantáziáját idézik vintage ízekkel.

Brett megjegyezte: „Erről a platformról szeretnénk ugrani egy teljes rövidfilm elkészítéséhez. A fotózás csak a kezdet volt. A képek ihletét, a nyílt óceánon való fényképezés tapasztalatával és tanultságával merítjük, hogy 2022-ben nagyobb és jobb térjünk vissza. Ezzel a hihetetlen csapattal teljesen új szintre emelhetjük kezdeti koncepciónkat, és hozzon létre egy mozgóképet, amely sokkal mélyebb."

forrás: scubadivermag.com

A rövidfilm hivatalos oldala: https://thediverandthemermaid.com/

 

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
info@diving-sopron.hu+36 70 3704686

Adatkezelés | ÁSZF | Impresszum

explorer

Vélemények

Will Cragin
An awesome diving experience. Balazs was very accommodating with everything, especially with the fact that I don't speak much Hungarian. He was able to speak ...
Beáta Kremser
Remek élmény :) (Translated by Google) Great experience :)
Zsófia Kulcsár
Fantasztikus élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom! (Translated by Google) It was a fantastic experience, I can only recommend it to everyone!
Gábor Gáncs
A legjobb csapat. Gyertek ide. (Translated by Google) The best team. Come here.
Zoltán Papp
Nagyon jó élmény volt, csak ajánlani tudom az élménymerülést :) (Translated by Google) It was a very good experience, I can ...
Anikó Szekó
Tényleg élmény volt az élménymerülés. Profi szervezés, türelmes segítőkész oktatóval. Ajánlom mindenkinek aki ...
Dalma Bobula
Szuper búvár csapat! Nagyon segítőkészek és profik :) (Translated by Google) Super diving team! Very helpful and pros :)
Gergely Jaczkó
Jó társaság, nagyon jó túrák és egy nagyon nyugodt jó fej oktató aki a nehéz diákokat is jól ...
Balázs Vass
Szerintem szuper hely ;) (Translated by Google) I think super place;)
Anita Török-Markó
Jó hangulatúak az elméleti óràk, érdekes és sok új dolgot lehet tanulni. Izgalommal vàrom a gyakorlati részét 😉 (Translated by ...
János Jaczkó
Rugalmas oktatási rend. Magabiztosságot nyugalmat kifejező oktató ! Azt hogy OWD búvár lettem részben neki is ( fiamnak és persze kis ré...