BÚVÁR BLOG

Lánykérés búvárkodás közben

Extrém lánykérés: búvárkodás közben, a víz alatt kérte meg barátnője kezét egy szekszárdi férfi

Gyertyafény, romantikus vacsora, zenekar és minden ehhez hasonló klisé nélkül tette fel a nagy kérdést Roland a szerelmének. A kreatív férfi egy horvátországi merülést választott a leánykérése helyszínéül, lapunknak azt is elárulta, hogy miért döntött így.

Egy romantikus lánykérés egy életre szóló, különleges pillanat minden szerelmespár életében. Egy kreatív, személyes ötlettel pedig még emlékezetessebbé tehető. Alapvetően minden lánykérés különleges, hiszen maga a szándék, a döntés az, ami boldogságot okoz. Ha azonban a hagyományos lánykérés helyett egy kreatív, személyes, úgynevezett meglepetés-lánykéréssel rukkolunk elő, még varázslatosabbá teszi a nagy pillanatot, és biztos, hogy az örömkönnyek sem maradnak el. Egy szekszárdi fiatalember pedig igazán egyedi ötlettel állt elő: Horvátországban, a tenger mélyén kérte meg szerelme kezét.

Roland és Judit 2017 óta alkotnak egy párt. Mindketten a paksi Energetikai Technikum és Kollégium tanulói voltak. Roland végzős volt, menyasszonya pedig elsőéves. Első találkozásuk szinte sorsszerű volt.

„A tornateremben véletlenül elrepült a kosárlabdám, amit ő kapott el, így ismerkedtünk meg” – emlékezett vissza Roland.

A férfiben már régebben megszületett a gondolat, hogy szeretné megkérni barátnője kezét, viszont nem tudta, hogy ezt hogyan tegye. Igazán különlegessé szerette volna tenni a pillanatot, ezért mindenhol ötletek után kutatott.

Szembejött velem egy poszt a Facebookon, amiben búvárkodást hirdettek. Elsősorban megkérdeztem a barátnőm, most már a menyasszonyom, hogy lenne-e kedve ilyesmiben részt venni. Kicsit féltem, hogy nemet fog mondani, de szerencsére benne volt – mesélte lapunknak a vőlegény.

Miután lefoglalták a búvárkodást, indult is a szervezkedés a búvárcsoporttal. Szerencsére talált egy olyan búvároktatót, aki magyarul is beszél, így vele könnyen el tudta intézni a részleteket. A nagy előkészületek ellenére Judit semmit sem sejtett meg ebből.

A búvárkodás előtti estén pont beszélgettünk a lánykérésekről, de semmit sem sejtettem. Nagyon meglepődtem – mondta Judit.

A filmbe illő jelenet természetesen pozitív véget ért. Judit azonnal igent mondott és természetesen az örömkönnyek sem maradtak el , bár ez a víz alatt nem látszott. A jegyesek azóta még nem beszéltek arról, hogy mikor és hol szeretnék majd megrendezni a nagy napot, de abban biztosak lehetünk, hogy az lesz életük egyik legszebb napja.

forrás: metropol.hu

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?