BÚVÁR BLOG

Shearwater update

Szoftverfrissítés a Shearwater Petrel 3 és NERD 2 készülékekhez – V93 firmware

A Shearwater kanadai búvárkomputer-gyártó szoftverfrissítést adott ki Petrel 3 és NERD2 egységeihez – Firmware V93.

A Shearwater Research hivatalos weboldala bejelentette, hogy elérhető a legújabb szoftverfrissítés. A frissítés ezúttal a Petrel 3 és NERD 2 búvárkomputerekre vonatkozik. A V93 firmware a 91-es és 92-es verziókban (csak a Petrel 3 és a Perdix 2 számára kiadott) funkciókat tartalmaz a régebbi termékekhez, ahol a búvárkomputer hardvere ezt ehetővé teszi. További részletekért tekintse meg a 91-es verzió kiadási részleteit.

Ez a kiadás új funkciókat, fejlesztéseket és javításokat is tartalmaz. Ez a V93 firmware minden Shearwater Petrel 3, Petrel 2, Perdix, Perdix AI, Perdix 2 és NERD 2 búvárkomputert használó felhasználó számára ajánlott.

A V93 firmware a következő változásokat tartalmazza:

  • NERD 2/Perdix/Perdix AI/Petrel 2/Petrel 3 - adds optional “MINI” display in the NDL area
  • NERD 2/Perdix/Perdix AI/Petrel 2/Petrel 3 - After decompressions clears, the NDL display does not revert to NDL until NDL falls below 99 minutes
  • NERD 2/Perdix/Perdix AI/Petrel 2/Petrel 3 - The stack timer can now be added to mini display configurations
  • NERD 2/Petrel 3/Petrel 2 only – Adds the PPO2 Calibration History feature

A kiadással kapcoslatos részletek és vátozás leírások a Shearwater oldalán: https://www.shearwater.com/wp-content/uploads/2022/10/Petrel3-Petrel2-PerdixAI-Perdix-Nerd-2-v93-Release-Notes-EN.pdf

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?