BÚVÁR BLOG

Search for Atlantis - Photo Contest 2022

Search For Atlantis - búvárfotós verseny 2022

Atlantisz. A név varázslatként visszhangzik az idők során. Valóban létezett? Hol van? Merüljünk és kutassuk fel Atlantisz elveszett kontinensét. Csatlakozz hozzánk és érezd jól magad!

 Osszd meg víz alatti fotóid a Facebookon, a Facebook-csoportban vagy az Instagramon, #OrcaTorch #SearchforAtlantis2022 hashtaggel.

1. forduló

2022. április 15. és június 1. között a versenyzők megosztják a Search for Atlantis fotókat és történeteket Instagram-/Facebook-oldalukon #OrcaTorch #SearchforAtlantis2022 hashtaggel, és beküldik a linket a hivatalos weboldal űrlapján kerestül. Minden pénteken 10 órakor (GMT+8) véletlenszerűen választunk ki 2 nyertest, a korábbi hetekben már kiválasztott nyertesek már nem kvalifikálják magukat. 6 héten keresztül összesen 12 nyertes kap egy-egy SD03 búvárjelzőt.

2. forduló

Június 2. és 8. között a legjobb 50 fotót feltöltjük a Facebook csoportunkba, hogy a rajongók szavazhassanak rájuk. Az OrcaTorch FB csoportból kiválasztjuk a legjobb 10 fotót.

3. forduló

A 10 legnépszerűbb fotót a zsűri megszavazza és kiválasztják a legjobb 6 nyertest. A végső nyerteseket 2022. június 15-én hirdetjük ki.

Fényképek specifikációi

1. Az Atlantis Photos keresésnek kapcsolódnia kell a barlangi merüléshez VAGY a roncsbúvárkodáshoz.

2. Minden versenyző csak három (3) fényképet küldhet be.
3. A fotó(k)nak a pályázó eredeti alkotásainak kell lenniük.
4. A fotó(k) nem tartalmazhatnak szerzői joggal védett anyagot, beleértve műalkotásokat és egyéb fotókat.
5. A fotó(k) nem tartalmazhatnak dátumbélyeget, vízjelet vagy bármilyen szöveget a képen.
6. A fotó(ka)t semmilyen más fotópályázaton nem díjazhatták, és/vagy kereskedelmi forgalomba nem kerülhettek hír, reklám vagy egyéb célból.
7. A versenyzőknek el kell fogadniuk és be kell tartaniuk a hivatalos szabályokat.

Nyeremények

Különböző Orcatorch búvárlámpák. Részletek a verseny weboldalán

A víz alatti fotó verseny részleetes mindenre kiterjedő kiírását a hivatalos verseny weboldalon itt találjátok: https://www.searchatlantiscontest.com/

 

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
Kapcsolat velünk+36 70 3704686
Adatkezelés | ÁSZF | Rólunk

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?