BÚVÁR BLOG

Kezdő búvártanfolyam 2024
Kiemelt

Kezdő búvártanfolyam 2024

Kedves Búvárjelölt!

Örülünk, hogy érdeklődsz a búvárkodás iránt, és szeretnél velünk tanulni. A búvárkodás egy csodálatos sport, amely rengeteg élményt és kihívást nyújt. Tanfolyamaink célja, hogy megtanítsunk téged biztonságosan és élvezettel merülni.

A tanfolyamaink elméleti anyagát akár azonnal elkezdheted elsajátítani magyar nyelvű online e-Tananyagaink átnézésével. Ez az elméleti anyag segít felkészülni az elméleti és részben a gyakorlati részekre is. Az őszi-téli-tavaszi időszak kiemelten alkalmas tanfolyamaink elméleti részének illetve az uszodai gyakorlásoknak a lebonyolítására. Tanfolyamaink személyes jelenlétet igénylő részeinek időpontjai rugalmasan a résztvevőkkel előre egyeztetve a nekik is megfelelő időpontokban kerülnek megtartásra. 

A tanfolyamaink kis csoportos formában kerülnek megtartásra, és a következő részekből állnak:

  • OTTHONI ELMÉLETI FELKÉSZÜLÉS: elméleti alapismeretek elsajátítása otthonról e-Tananyag segítségével

  • TANTERMI ELMÉLETI OKTATÁS: átvesszük a búvárkodás elméletét, a fizikai jelenségeket és összefüggéseket, az egészségügyre vontokozó ismereteket. A tanulók teljes képet kapnak a búvárkodás során használt búvárfelszerelésekről. A merülésekre vontakozó elméleti részben pedig megtanulják a merülés tervezést és a merülés közben betartandó szabályokat és ismereteket. A merülés biztonságával foglalkozó részben pedig átbeszéljük, hogyan kell problémákat megoldani víz alatt önállóan vagy akár a merülőtársunk segítségével. 

  • USZODAI OKTATÁS: elkezdjük az ismerkedést a búvárfelszereléssel, megtanuljuk összeállítani és leellenőrizni a felszerelésünket, a vízbemenetelt, a süllyedést, a lebegést illetve a merülőtársi rendszerben való merülést. Elkezdjük használni a búvármellényt és megtanulunk lebegni. Közben pedig az addig csak elméletben megtanult probléma megoldási módszereket fogjuk végig venni és gyakorolni. 

  • NYÍLTVÍZI GYAKORLÓ MERÜLÉSEK: ebben a részben az elméletben tanultakat és az uszodában gyakorolt ismereteket ültetjük át valóságos környezetre gyakorló merülések formájában. A merülések fokozatosan nehezednek figyelembe véve a tanuló ügyességét és képességeit. 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérjük jelezd felénk, hogy mikor szeretnél csatlakozni egy tanfolyamhoz. Várunk szeretettel!

További részletek és információ kérési lehetőség illetve online jelentkezési lehetőség a kezdő tanfolyam oldalán a linkre kattintva érhető el!

Információ a tanfolyamról

Árakért, részletekért, a tanfolyam tematikájáért kattints a gombra!
Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?