Safety Diver

Safety Diver

A tanfolyam hangsúlyos eleme az oxigén adással történő elsősegélynyújtás (Emergency Oxigen Provider, Normobár oxigénellátás, NBO) melynek ismerete búvárbalasateknél lehet életmentő tudás.

Ez a tanfolyam már Open Water fokozattal is elvégezhető, és azon ritka búvártanfolyamok egyike, melynek gyakorlati része nem tartalmaz merülést. A tanfolyam anyagának hangsúlyos, lényegi eleme az oxigénnel való elsősegélynyújtás. Megtanulod, hogy mely esetekben használunk oxigént, milyen felszerelés szükséges ehhez, mi mindenre kell figyelned elsősegélynyújtás előtt és közben.

Oktatód irányításával, támogatásával természetesen a gyakorlati tennivalókat is elsajátítod majd, megtanulod összeszerelni és használni az oxigénes elsősegélynyújtó felszerelést és helyesen kiválasztani, csatlakoztatni az aktuálisan szükséges légzőmaszkot. A tananyag elsajátítását mindenképp segíti, ha rendelkezel általános elsősegélynyújtási ismeretekkel.

A tanfolyam kötelező minden leendő mentőbúvárunk, mesterbúvárunk, merülésvezetőnk részére, de természetesen szívesen látunk minden búvárt ezen a tanfolyamon mert az életmentés képessége nem végzettséghez kötött.

A Safety Diver búvártanfolyam tematikája:

  • Biztonságos merülések, a Safety Diver
  • Elsősegélynyújtás oxigén adással
  • Az oxigénes elsősegélynyújtás gyakorlati lépései
  • Hiperbár oxigén terápia, a kamrai kezelés

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?