Rescue diver - Mentő búvár

Mentőbúvár - RESCUE

Mentőbúvár tanfolyam azoknak való akik szeretnék ön- és társmentési képességüket tökéletesíteni.

Búvár tanulmányaid során eddig már megtanulhattad, hogyan legyen a merülésed biztonságos, mit csinálj, ha ütközöl a merülésed során te vagy a társad.

Ezen a tanfolyamon ezeket a készségeket fogjuk tökéletesíteni és persze kiegészíteni további ismeretekkel, hogy bármilyen komplikált szituációban hatékonyan tudj segíteni magadon vagy másokon. 

A tanfolyam elméleti részében megismerkedsz a stressz kezelésével, vészhelyzetek megelőzésével, önmentési és társmentési elvekkel, valamint a gyakorlások során alkalmad lesz kipróbálni az összes szimulált vészhelyzetet, és a helyes reagálási módokat. Ilyen fokozattal rendelkező búvár a nyílt vízben minden problémával meg tud birkózni, és egy esetleges baleset utókezelésében is hatékonyan tud közreműködni.

A mentőbúvár tanfolyam a balesetek megelőzéséről és kezeléséről szól. Felkészít arra, hogy saját magad és merülőtársad biztonságán túl a búvárkodást mások számára is biztonságosabbá tehesd. Megtanít arra, hogyan lehet megelőzni a lehetséges búvárbaleseteket és persze felkészíte arra is, hogy különböző szituációkat, hogy kell hatékonyan, gyorsan és biztosnágosan megoldani.

A tanfolyam elvégézéshez komoly fizikai és pszichés szinttel kell rendelkezni, a tanfolyam mégis élvezetes és könnyed tematikával van felépítve így a legjobb útja, hogy megerősítsd az önbizalmadat is. 

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?