BÚVÁR BLOG

Shearwater Peregrine Adventures Edition

A Shearwater Research bemutatja a Peregrine Adventures Edition-t

A Shearwater Research Inc bejelentette népszerű Peregrine búvárkomputerének „Adventures Edition” kiadását, amely két új „Light” és „Dark” változatot tartalmaz.

A Shearwater sajtóközleménye szerint:

A kontrasztos Light és Dark Edition opciók az élénk és változatos víz alatti világok felfedezéséből merítenek ihletet, miközben megtestesítik a Shearwater márkát meghatározó kalandszellemet.

Az Adventures Edition Light Peregrine korallzátony-búvárkodást örökít meg érintetlen, áttetsző óceánokban, fehér, ezüst hab színekkel és tengeri kékeszöld árnyalatokkal. Az Adventures Edition Dark Peregrine a mérsékelt övi vizek és a fel víz alatti roncsok roncsok felfedezésének vonzerejét idézi meg acélszürke színekkel és narancssárga árnyalatokkal.

Ezeket a feltűnő változatokat úgy tervezték, hogy szemet gyönyörködtetőek és funkcionálisak legyenek, különös figyelmet fordítva a dizájn részleteire, az egyedi színekben összehangolt csomagolástól és kiegészítőktől kezdve a búvárruhát átérő hosszúságú szíjig.

A Peregrine Adventures Edition ugyanazokkal a funkciókkal van felszerelve, amelyek a Peregrine-t a sportbúvárok kedvencévé teszik, beleértve a testreszabható színes kijelzőt, a vezeték nélküli töltést, a zökkenőmentes adatátvitelt biztosító Bluetooth-kapcsolatot és a felhasználóbarát navigációt a Shearwater intuitív, adaptív menüin keresztül.

„Izgatottan várjuk, hogy bemutathassuk népszerű Peregrine búvárkomputerünk Adventures Edition verzióját” – mondta Jason Legatt, a Shearwater Research Inc új vezérigazgatója. „A Light & Dark Peregrine bevezetése annak az elkötelezettségünknek a része, hogy a búvárokat olyan termékekkel látjuk el, amelyek egyesítik a teljesítményt, egyszerűséget, megbízhatóságot és egyedi stílust.

A Peregrine Adventures Editiont Kanadában tervezték és gyártották, és 2023. május 9-től lesz megvásárolható a hivatalos Shearwater kereskedőknél világszerte. Ha többet szeretne megtudni az Adventures Editionről, más Shearwater termékekről és a vásárlás helyéről, látogasson el a www.shearwater.com oldalra.

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?