Búvártanfolyamok

Elsősegély, Újraélesztő és Sürgösségi Oxigén Adó - REACT RIGHT

Elsősegély, Újraélesztő és Sürgösségi Oxigén Adó - REACT RIGHT

A tanfolyam az alapvető elsősegély-nyújtási és újraélesztési technikákon túl speciálisan búvároknak Sürgösségi Oxigén Adó (Emergency Oxigen Provider) ismereteket tartalmaz.

React Right vagyis "Cselekedj helyesen!

Tanulj meg bajba jutott, sérült embereknek segíteni, életet menteni elsősegélynyújtással.

A tanfolyam célja, hogy felismerd az egyes elsősegélynyújtási helyzeteket és reagálni tudj azokra illetve ismerd és elkerüld az áldozat állapotát súlyosbító körülményeket. Az elméleti anyagon túl, oktató irányításával gyakorlod a különböző életmentő fogásokat, balaseti helyszín felmérést, életmentési lépéseket, újraélesztést, sérültek állapotának stabilizási megoldásait, kötözéseket, vérzés csillapítást és egyéb olyan ismereteket amik hasznosak lehetnek akár a mindennapok során előforduló balasetek, egészségügyi vészhelyezetek megoldásában.

Fontos kiemelnünk, hogy tanfolyamunkat csak búvárok részére tartjuk, ezért a tanfolyam részét képezi egy speciális Vészhelyzeti Oxigén adás rész is (Emergency Oxigen Provider, Normobár oxigénellátás, NBO) melynek ismerete búvárbalasateknél lehet életmentő tudás.

A tanfolyam kötelező minden leendő mentőbúvárunk, mesterbúvárunk, merülésvezetőnk részére, de természetesen szívesen látunk minden búvárt ezen a tanfolyamon mert az életmentés képessége nem végzettséghez kötött.

 

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
info@diving-sopron.hu+36 70 3704686

Adatkezelés | ÁSZF | Impresszum

explorer

Vélemények

Will Cragin
An awesome diving experience. Balazs was very accommodating with everything, especially with the fact that I don't speak much Hungarian. He was able to speak ...
Zsigmond Czap
Egy életre szóló hobbit sikerült szerezni a búvárklubnak köszönhetően! Mindenképpen csak ajánlani tudom! (Translated by Google) ...
Csilla Szabó
Nagyon profi szervezés. A biztonságèrzet maximális. Mindig jó a csapat ès remek a hangulat! :) Bárkinek bármilyen fenntartása van ...
Gábor Gáncs
A legjobb csapat. Gyertek ide. (Translated by Google) The best team. Come here.
Zsófia Kulcsár
Fantasztikus élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom! (Translated by Google) It was a fantastic experience, I can only recommend it to everyone!
Gábor Bognár Nagy
Professionelle Tauchschule mit coolen Lehrer, top equipment, tolle guides gute Preise für Tauchkurse sowie fun dives.
Dalma Bobula
Szuper búvár csapat! Nagyon segítőkészek és profik :) (Translated by Google) Super diving team! Very helpful and pros :)
Norbert Knábel
Gyors, időben rugalmas elméleti és gyakorlati búvárképzés Profi oktatóval. A bázis könnyen megközelíthető és ...
Beáta Kremser
Remek élmény :) (Translated by Google) Great experience :)
Anikó Szekó
Tényleg élmény volt az élménymerülés. Profi szervezés, türelmes segítőkész oktatóval. Ajánlom mindenkinek aki ...
Vanyi LASZLO
A reggeli talàlkozàstól az elköszönès pillanatàig nagyon jòl èreztem magam. Egy èletreszóló èlmènnyel lettem gazdagabb. ...