Elsősegély, Újraélesztő és Sürgösségi Oxigén Adó - REACT RIGHT

Elsősegély, Újraélesztő és Sürgösségi Oxigén Adó - REACT RIGHT

A tanfolyam az alapvető elsősegély-nyújtási és újraélesztési technikákon túl speciálisan búvároknak Sürgösségi Oxigén Adó (Emergency Oxigen Provider) ismereteket tartalmaz.

React Right vagyis "Cselekedj helyesen!

Tanulj meg bajba jutott, sérült embereknek segíteni, életet menteni elsősegélynyújtással.

A tanfolyam célja, hogy felismerd az egyes elsősegélynyújtási helyzeteket és reagálni tudj azokra illetve ismerd és elkerüld az áldozat állapotát súlyosbító körülményeket. Az elméleti anyagon túl, oktató irányításával gyakorlod a különböző életmentő fogásokat, balaseti helyszín felmérést, életmentési lépéseket, újraélesztést, sérültek állapotának stabilizási megoldásait, kötözéseket, vérzés csillapítást és egyéb olyan ismereteket amik hasznosak lehetnek akár a mindennapok során előforduló balasetek, egészségügyi vészhelyezetek megoldásában.

Fontos kiemelnünk, hogy tanfolyamunkat csak búvárok részére tartjuk, ezért a tanfolyam részét képezi egy speciális Vészhelyzeti Oxigén adás rész is (Emergency Oxigen Provider, Normobár oxigénellátás, NBO) melynek ismerete búvárbalasateknél lehet életmentő tudás.

A tanfolyam kötelező minden leendő mentőbúvárunk, mesterbúvárunk, merülésvezetőnk részére, de természetesen szívesen látunk minden búvárt ezen a tanfolyamon mert az életmentés képessége nem végzettséghez kötött.

UPDATE: Ez a tanfolyam 2022 december 1. óta nem elérhető, helyette a Safety Diver búvártanfolyam elvégzése lehetséges.

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?