BÚVÁR BLOG

Xdeep NX700 első lépcső

Xdeep termék visszahívás

Fontos biztonsági figyelmeztetés és termék visszahívás az Xdeep NX700 első lépcsőjével kapcsolatban.

Egy most felfedezett hiba miatt a búvárfelszerelés gyártó bejelentette az Xdeep NX700 első fokozatú szabályozóinak azonnali termék visszahívását.

Az Xdeep márka gyártója közleményt adott ki, amely részeletesen leírja a problémát. Mint kiderült, az NX700 reduktor első lépcsőjének visszahívására a felhasználókat fenyegető potenciális veszély miatt van szükség.

Bár a hibajelentés csak egy egységre vonatkozik, egy ilyen meghibásodás súlyos következményekkel járhat. Ezért a gyártó azt javasolta, hogy semmilyen körülmények között ne használja az NX700 első lépcsőt.

Mi a teendő, ha Xdeep NX700 első lépcsőd van?

Ha Xdeep NX700 reduktorod van szabályozója van, először is azonnal hagyd abba a használatát. Ezután lépj kapcsolatba közvetlenül a kereskedővel, akitől az automatát vásároltad, vagy közvetlenül az Xdeep márkával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. 

Az Xdeep az alábbi két lehetőség egyikét kínálta az NX700 tulajdonosoknak:

Az NX700 első fokozatának cseréje CX100 modellre. A két modell abban különbözik, hogy utóbbi nem rendelkezik forgófejjel. Az ügyfél egy további utalványt is kap az XDEEP termékek jövőbeni vásárlására.

Küldje vissza a terméket a kereskedőn keresztül és kérje a vásárlás összegének visszatérítését. Ebben az esetben a teljes folyamat elindításához fel kell vennie a kapcsolatot azzal a kereskedővel, ahol a szabályozót vásárolta.

A gyártó által kiadott részeletes eredeti közlemény itt található: https://www.xdeep.eu/files/nx700_recall_en.pdf?fbclid=IwAR39ZgWjRwy88-7co_oTcaJp0gUjNk0H-aaBG0ONmwdLztLBPTApk64jLBY

 

 

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?