BÚVÁR BLOG

Új DAN előadás sorozat búvárok, búvárvállalkozások számára

A Divers Alert Network (DAN) új online előadás sorozatot indít el DAN TV YouTube csatornáján.

2021-ben a DAN kutatási, kockázatcsökkentési és orvosi szolgálati csoportjának szakértői előadásokat tartanak a búvárok és a merülési vállalkozások tulajdonosai számára érdekes témákról.

A 2021-es sorozat jövő csütörtökön, január 21-én, helyi idő szerint 19:00 órakor kezdődik (Magyarországon január 22, 1:00), a DAN kockázatcsökkentési igazgatójának internetes szemináriumával „Vészhelyzeti tervezés: Ki felelős az Ön biztonságáért?” címmel. Az előadás kitér a búvárkodás és az utazás során előforduló különféle balesetekre, valamint tippeket ad a megelőzlsre a balasetkre való felkészülésre és azok hatékony kezelésre.

A sorozat előadási olyan témákkal foglalkoznak majd, mint a töltőállomás biztonsága, a fül barotraumája, a DAN kutatási frissítései, a legfrissebb információk a COVID-19-ről és a búvárkodásról, és még sok más.

Az előadásokat minden hónap harmadik csütörtökén (Mo-n péntek 1:00) tartják de természetesen utólag is megnézhető a Youtube csatornán.

Továbbiak

Oldalunk helyes működéséhez valamint statisztikai célú adatgyűjtéshez is használunk böngésző cookie-kat. Engedélyezi ezek használatát?