BÚVÁR BLOG

Nemzetközi Búvárnap - 2023 augusztus 6

Meghirdetjük a 2023-as Búvárkodás Nemzetközi Napját

Csatlakozzon a globális búvárközösséghez, és ünnepeljük együtt az első Nemzetközi Búvárnapot!

Szerezzen új felszerelést ajándékaink egyikén, nyerjen kiruccanást egy búvárüdülőhelyen, vagy csatlakozzon egy csoportos merüléshez a helyi búvárbáziosn – függetlenül attól, hogyan vesz részt, ünnepelje velünk augusztus 6-án a Nemzetközi Búvárnapot – világszerte!

A 2023. augusztus 6-án induló nemzetközi búvárnap minden évben egy szenvedélyes búvárcsapat által szervezett esemény lesz. A búvárkodás élményének népszerűsítésére és ünneplésére szervezett Scuba Day célja, hogy egyesítse a búvárok és az óceánrajongó közösséget világszerte.

Felismerve, hogy az együttműködés a motorja a sikernek, a Nemzetközi Búvárnap szervezőbizottsága olyan márkákkal keres stratégiai partnerséget, amelyek összhangban állnak az esemény értékeivel és küldetésével. Körülbelül 25 000 résztvevővel számolunk világszerte, ami kiváló lehetőséget biztosít a partnerek számára, hogy széles körben megismerkedjenek, és közvetlenül elérjék a rendkívül elkötelezett közönséget.

Az eseménypartnerek kiemelkedő pozíciót élveznek a Scuba Day összes promóciójában és tevékenységében, erősítve márkájuk láthatóságát a célközönség körében. A partnerség részeként a bizottság búvárfelszerelést is kér, hogy izgalmas nyereményként és ajándékként szolgáljon a rendezvény ideje alatt megrendezett különféle versenyeken.

Christos Nicolaou, a Nemzetközi Búvárnap szervezőbizottságának tagja optimizmusát fejezte ki ezen együttműködések kilátásait illetően.

„Szeretnénk dolgozni olyan márkákkal, amelyek összahngban vannak küldetésünkkel, és hiszünk abban, hogy az ilyen együttműködések kölcsönösen előnyösek lesznek” – mondja. "Ez az esemény platformként szolgál majd a márkák számára, hogy kapcsolatba léphessenek célközönségükkel, miközben támogatják a búvárkodás szellemiségét."

A Nemzetközi Búvárnap ötlete a DIVEIN.com búvármagazinban dolgozó maroknyi búvártól származik, akik egyszerűen nem hitték el, hogy nincs nemzetközileg elismert nap a búvárkodás megünneplésére.

Mi az a Scuba Day?

Csatlakozzon hozzánk, amikor megnyitjuk az első alkalommal megrendezett Nemzetközi Búvárnapot! De mi is pontosan a Nemzetközi Búvárnap?

A 2023. augusztus 6-ra tervezett alkalom a búvárkodás szerelmeseinek szerte a világon, hogy megünnepeljék azt, amit a legjobban szeretünk: a buborékfújást. Nem számít a tapasztalatod – kezdőtől a szakértőig – a Nemzetközi Búvárnap neked is szól!

Reméljük, hogy több ezer résztvevőnk lesz 150 országból, beleértve búvárközpontokat, üdülőhelyeket, képzési szervezeteket, búvárokat képviselő csoportokat és rendezvényeket szervező természetvédelmi szervezeteket. Mindenki kötődik valamilyen módon az óceánhoz, tengerekhez, és ha van kedved a búvárkodáshoz, csatlakozhatsz az ünnepléshez!

A búvárboltok, búvárközpontok szerte a világon különféle eseményeket terveznek, például csoportos merüléseket és/vagy kedvezményeket az órákra és felszerelésekre, hogy arra ösztönözzék Önt, hogy a haverjaival együtt merüljön el a víz alatt.

Hogyan választottuk ki a dátumot?

1926. augusztus 6-án Yves Paul Gaston Le Prieur francia haditengerészeti tiszt és Maurice Fernez feltaláló bemutatta és tesztelte a Fernez-Le Prieur búvárkészüléket egy párizsi uszodában.

A búvár hátán lévő sűrített levegős palack egy légzőautomatával kombinálva teljes szabadságot biztosított a búvárnak a víz alatt, anélkül, hogy felszíni levegőre lett volna szüksége. Így született meg a ma ismert búvárkodás, így ez a tökéletes évforduló sportágunk megünneplésére!

Végül a miért – miért van szükségünk a nemzetközi búvárnapra? Nos, olyan világban élünk, ahol van egy nemzetközi sárgarépanap (április 4., ha érdekel), így őrültségnek tűnik, hogy nincs olyan nap, amely az egyik legizgalmasabb szabadtéri élmény megünneplésére szolgálna.

Idén augusztus 6-án látogasson el egy közeli búvárközpontba és csatlakozzon az eseményhez! Menjen búvárkodni; vagy vagyen részt nyereményjátékunkon, vagy csak szánjon egy kis időt aznap a következő búvár vakáció megtervezésére.

További információért látogasson el a ScubaDay.org oldalra.

 

Találkozunk a víz alatt!

 

Továbbiak

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
Kapcsolat velünk+36 70 3704686

Adatkezelés | ÁSZF | Rólunk

explorer


Neufeld: 2023.09.22 18:45 - 21,3Cº

Vélemények

reviewer-photo
Boraszat Orokos
Legyen egy ajándék 🎁 de lehet egy új kezdett. Jól szervezett csapat .Egy felejthetetlen élmény akár bakancslistádon egy pipa ki ...
reviewer-photo
Csilla Vidáné Ivánkovics
Március 10-én vett részt 10 éves fiam az élmény búvárkodáson. Ha azt mondom egész hazaúton azt hallgattam: ...
reviewer-photo
Ildikó Horváth
Teljes egészében szuperül éreztük magunkat.szuper csapat, szuper biztonságban. sosem gondoltam volna, hogy ennyire csodás dolog a merülé...
reviewer-photo
Anita Török-Markó
Jó hangulatúak az elméleti óràk, érdekes és sok új dolgot lehet tanulni. Izgalommal vàrom a gyakorlati részét 😉
reviewer-photo
Zsigmond Czap
Egy életre szóló hobbit sikerült szerezni a búvárklubnak köszönhetően! Mindenképpen csak ajánlani tudom!
reviewer-photo
Zsófia Kulcsár
Fantasztikus élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!
reviewer-photo
Will Cragin
An awesome diving experience. Balazs was very accommodating with everything, especially with the fact that I don't speak much Hungarian. He was able to speak ...
reviewer-photo
Viktória Szórádi-Pinezits
Határok feszegetése, adrenalin, szuper társaság, még szuperebb oktató. Összegezve két szóval: felejthetetlen élmény...
reviewer-photo
Zoltán Papp
Nagyon jó élmény volt, csak ajánlani tudom az élménymerülést :)
reviewer-photo
Dalma Bobula
Szuper búvár csapat! Nagyon segítőkészek és profik :)
reviewer-photo
Tamás Török
Minden szuper, várjuk a folytatást :)