BÚVÁR BLOG

Búvártanfolyam

Kezdő búvártanfolyamok 2023 ŐSZ

Folyamatosan várjuk a jelentkezéseket a 2023 őszén, 2024 elején induló kezdő búvártanfolyamainkra!

Kedves Búvárjelölt!

Örülünk, hogy érdeklődsz a búvárkodás iránt, és szeretnél velünk tanulni. A búvárkodás egy csodálatos sport, amely rengeteg élményt és kihívást nyújt. Tanfolyamaink célja, hogy megtanítsunk téged biztonságosan és élvezettel merülni.

A tanfolyamaink elméleti anyagát akár azonnal elkezdheted elsajátítani magyar nyelvű online e-Tananyagaink átnézésével. Ez az elméleti anyag segít felkészülni az elméleti és részben a gyakorlati részekre is. Az őszi-téli-tavaszi időszak kiemelten alkalmas tanfolyamaink elméleti részének illetve az uszodai gyakorlásoknak a lebonyolítására. Tanfolyamaink személyes jelenlétet igénylő részeinek időpontjai rugalmasan a résztvevőkkel előre egyeztetve a nekik is megfelelő időpontokban kerülnek megtartásra. 
A tanfolyamaink kis csoportos formában kerülnek megtartásra, és a következő részekből állnak:

  • OTTHONI ELMÉLETI FELKÉSZÜLÉS: elméleti alapismeretek elsajátítása otthonról e-Tananyag segítségével
  • TANTERMI ELMÉLETI OKTATÁS: átvesszük a búvárkodás elméletét, a fizikai jelenségeket és összefüggéseket, az egészségügyre vontokozó ismereteket. A tanulók teljes képet kapnak a búvárkodás során használt búvárfelszerelésekről. A merülésekre vontakozó elméleti részben pedig megtanulják a merülés tervezést és a merülés közben betartandó szabályokat és ismereteket. A merülés biztonságával foglalkozó részben pedig átbeszéljük, hogyan kell problémákat megoldani víz alatt önállóan vagy akár a merülőtársunk segítségével. 
  • USZODAI OKTATÁS: elkezdjük az ismerkedést a búvárfelszereléssel, megtanuljuk összeállítani és leellenőrizni a felszerelésünket, a vízbemenetelt, a süllyedést, a lebegést illetve a merülőtársi rendszerben való merülést. Elkezdjük használni a búvármellényt és megtanulunk lebegni. Közben pedig az addig csak elméletben megtanult probléma megoldási módszereket fogjuk végig venni és gyakorolni. 
  • NYÍLTVÍZI GYAKORLÓ MERÜLÉSEK: ebben a részben az elméletben tanultakat és az uszodában gyakorolt ismereteket ültetjük át valóságos környezetre gyakorló merülések formájában. A merülések fokozatosan nehezednek figyelembe véve a tanuló ügyességét és képességeit. 

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérjük jelezd felénk, hogy mikor szeretnél csatlakozni egy tanfolyamhoz. Várunk szeretettel!

További részletek és információ kérési lehetőség illetve online jelentkezési lehetőség a kezdő tanfolyam oldalán a linkre kattintva érhető el!
https://www.diving-sopron.hu/buvartanfolyamok/alapfoku-buvartanfolyam-owd

 


Élménymerülés - ha még nem tudtál dönteni!

Örülünk, hogy érdeklődsz a búvárkodás iránt, és szeretnéd kipróbálni ezt a csodálatos sportot. A búvárkodás nem csak egy szórakoztató tevékenység, hanem egy új világ megismerésének lehetősége is. A víz alatt olyan látványosságokat és élőlényeket fedezhetsz fel, amelyeket máshol nem láthatsz.

Ha még nem vagy biztos benne, hogy a búvárkodás neked való-e, akkor a legjobb módja annak, hogy kiderítsd, ha részt veszel egy EXPLORER élménymerülésen. Ez egy rövid, de izgalmas program, amely során egy tapasztalt oktatóval merülsz le egy medencében vagy egy tóban, és megtapasztalod a víz alatti lebegés érzését. Nem kell hozzá semmilyen előzetes képzettség vagy felszerelés, csak egy fürdőruha és egy törölköző.

Az EXPLORER élménymerülés ideális lehetőség azoknak is, akik csak egyszer szeretnének belekóstolni a búvárkodásba, vagy akik kíváncsiak rá, hogy milyen lenne egy teljes tanfolyamot elvégezni. Ha tetszik az élmény, akkor tovább léphetsz a kezdő búvártanfolyamra, ahol megtanulhatod a búvárkodás alapjait és biztonságos technikáit.

Ha szeretnél jelentkezni az EXPLORER élménymerülésre, vagy további információra van szükséged, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken keresztül: EXPLORER - Élménymerülés a Diving Sopronnál

Várunk szeretettel!

 

Klub információ

Diving Sopron búvárklub

9400 Sopron, IV. László király utca 4.
Kapcsolat velünk+36 70 3704686

Adatkezelés | ÁSZF | Rólunk

explorer


Neufeld: 2023.09.22 18:45 - 21,3Cº

Vélemények

reviewer-photo
Gergely Jaczkó
Jó társaság, nagyon jó túrák és egy nagyon nyugodt jó fej oktató aki a nehéz diákokat is jól ...
reviewer-photo
Gábor Bognár Nagy
Professionelle Tauchschule mit coolen Lehrer, top equipment, tolle guides gute Preise für Tauchkurse sowie fun dives.
reviewer-photo
Boraszat Orokos
Legyen egy ajándék 🎁 de lehet egy új kezdett. Jól szervezett csapat .Egy felejthetetlen élmény akár bakancslistádon egy pipa ki ...
reviewer-photo
Andor Tóth
Profi, baratságos csapat, végig biztonságban éreztük magunkat csak ajánlani tudom.
reviewer-photo
Zsófia Kulcsár
Fantasztikus élmény volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!
reviewer-photo
Beáta Kremser
Remek élmény :)
reviewer-photo
Tamás Török
Minden szuper, várjuk a folytatást :)
reviewer-photo
Gábor Gáncs
A legjobb csapat. Gyertek ide.
reviewer-photo
Tamás Varga
Nagyon jó és kedves csapat, jól tanítanak és gazdag élmyeket lehet szerezni.
reviewer-photo
Ákos Szórádi
Hatalmas élmény és egy nagyon jó kis csapat jött össze az első pillanattól kezdve!🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom, bármilyen fé...
reviewer-photo
Csilla Szabó
Nagyon profi szervezés. A biztonságèrzet maximális. Mindig jó a csapat ès remek a hangulat! :) Bárkinek bármilyen fenntartása van ...